Forberedelser til kattenes flyrejse

feb
04

Jeg må indrømme, at jeg har været et totalt nervevrag hvad angår kattene og den lange flyvetur til San Francisco, men efter at have læst utallige artikler, guidelines, snakket med SAS, Trustforwarding, dyrlæge, CPH lufthavn, SFO lufthavn, samt med Greg som har haft fat i diverse myndigheder i Californien mht. dyretransport, er det besluttet at de skal med og flyve i lastrummets specielle del til dyr.

I starten af januar bestilte jeg 2 store, gode transportkasser godkendt til flytransport hos Trustforwarding. Petmate Veri Kennel Ultra hedder de:

Petmate Veri Kennel

Jeg vil lige sende lidt ros til Trustforwarding, som har været fantastisk hjælpsomme med det hele. Hurtige og præcise svar, gode råd og de gange ingen andre kunne svare på mine spørgsmål, forsøgte de deres bedste. Det har helt sikkert givet mig noget mere ro på omkring det hele, så tak for det!

Der er også købt underlag til kasserne, disse er jeg dog ved at sy lidt om så de bliver helt perfekte. Tisseunderlag og katteseler er også på plads, så nu mangler bare det sidste papirarbejde. Staten Californien kræver intet ved indrejse udover at kattene er sunde og raske. Der er heller ingen karantæne de skal igennem, vi kan hente dem i et specielt område af baggage-udlevering i lufthavnen.

Selvom det meste er ved at være på plads, er det dog ikke ligefrem en rar følelse at skulle rejse så langt med uldtotterne – men det skulle ikke undre mig, om de ender med at klare turen langt bedre end mig og mine dårlige nerver!

Skrevet af - Tags: , , , , , ,

Tilføj en kommentar: