Den længe ventede update

jun
26

Utroligt så meget der kan ske i livet på halvandet års tid, som jo godt og vel er tiden der er gået siden mit sidste indlæg. Kan umuligt nå at runde det hele, men heller ikke meget ved at høre om alt fra begravelser og tristhed til sygdom og kampe med kommunen. Så på denne regnfulde sommeraften, er det vel meget passende at dele det bedste der er sket.

I januar sidste år faldt jeg i snak med en fantastisk sød amerikaner online. Efter måneders daglig snak spurgte han pludseligt, om han måtte komme til Danmark og tage mig på en date. Det var jeg ikke lige forberedt på, så i min lidt chokerede tilstand fik han et venligt nej tilbage. Et nej, som han respekterede men samtidig lod tilbuddet stå åbent. Nogle uger og tusinder af tanker senere, nåede jeg dog frem til konklusionen “Tjae, hvorfor ikke?”
Så i sommeren 2012 kom han hertil nogle uger og vi kom på date, en helt fantastisk dag. Det føltes som om vi havde kendt hinanden i flere år, men vores meget forskellige kulturer, tro og sprog tilføjede bestemt en ekstra udfordring. Nu kan vi begge dog godt lide lidt udfordring, og når en masse følelser begynder at opstå, så er der intet andet for end at være åben, lære og finde lidt tålmodighed frem engang imellem.

Det hele føles som var det i går, men det er nu 6. besøg i Danmark, et besøg i USA, 2,1 million ords chat history og utallige Skype opkald senere. Her til aften kan jeg sidde og kigge på den absolut smukkeste ring på min finger, efter jordens dejligste mand friede til mig på stranden, i solnedgang, den 18. juni. Og selvom i dag er en af de svære, da han i dette øjeblik sidder på et fly tilbage mod San Francisco, er der ingen tvivl om at jeg er verdens heldigste tøs :)

Skrevet af - Tags: , , , ,

Kommentarer:
  1. Rigtig mange gange tillykke med forlovelsen. Og ja det er en herlig mand du der har fundet dig. Han har lovet at passe godt på dig og du godt på ham så mon ikke jeres lykke er gjort også selvom det betyder en rejse på mange tusind kilometer. Vi glæder os til næste skridt.
    Knus – kram og kys Mor

    Skrevet af Kirsten den 28 juni, 2013.

Tilføj en kommentar: