Nyt website

jul
03

Så er det nye website ved at være på plads! Heidikristensen.com og Akirastock.dk vil nu ikke længere være to forskellige websites, de bliver samlet her under det nye site.

Der er sket en del ændringer i forhold til de tidligere site, mest indlysende er selvfølgelig et splinternyt design og at alt nu kun er på dansk. Jeg har fokuseret meget på at holde alt nemt for mig at opdatere, for ja, jeg ved at jeg til tider kan være helt vildt dårlig til netop det :) Derfor kører alt i WordPress, så er der lidt større chance for jeg kan holde liv i sitet.

Mit personlige galleri med billeder har også fået en plads her. Det vil blive opdateret fra tid til anden når mit kamera ikke kun skal udnyttes stock fotografi. Sidstnævnte er selvfølgelig også at finde her, dog i minimal udgave i øjeblikket, mere kommer til snart.

Planen for dette nye site er i bund og grund at sammensmelte de to tidligere sites, men samtidig også at gøre hele dette nye site lidt mere personligt. Det har altid været nemt at dele “Den kreative Heidi”, men det er jo kun en del af hvem jeg er, og denne gang vil jeg forsøge at komme ind på alt muligt som betyder noget i min hverdag – det gode med det dårlige :)

Velkommen til det nye site!

Skrevet af - Tags: ,

Kommentarer:
  1. Hej

    Super flot ny side. Dejlig at du igen viser dit talent.

    Knus M

    Skrevet af Kirsten den 4 juli, 2011.

Tilføj en kommentar: